ANTRENORI

Karim Maamoun

Karim este competitor in Regionalele CrossFit si ex jucator de tenis profesionist cu peste 20 de ani de experiență si participari in turnee de tenis internaționale, cat si peste 6 ani de experienta in tennis coaching. Curriculum său in tenis include recordul pentru cele mai multe victorii în Cupa Davis Egipt, Futures si Challengers ITF, și Open-ul Australian.

Karim este licentiat in Stiinte Economice si este co-founder-ul Academiei de Tenis Stars si a primului afiliat CrossFit din Egypt – CrossFit Stars. A fost antrenorul principal al academiei de la infiintarea ei in 2011 pana la inceputul anului 2015 cand s-a stabilit in Romania.

Cariera lui Karim in CrossFit a început tot in 2011 ca un program de fitness care viza propriul sport, si dupa cum spune chiar el, CrossFit a devenit in scurt timp noua lui pasiune. De atunci Karim a fost antrenor in CrossFit Stars, a devenit de doua ori competitor CrossFit Regional, in 2013 și 2014, si a participat la Regionalele Crossfit tinute in Africa de Sud.

Karim este fondator si antrenor la CrossFit ARKA.

 

 

Arina Maamoun

Arina este membra a echipei initiale de antrenori a primului afiliat CrossFit din Egipt – CrossFit Stars, fondat in 2011. Arina a început CrossFit în acelasi an și a făcut rapid o trecere de la cariera de economist in corporatii internationale de consultanta manageriala la antrenor de CrossFit, obtinand prima certificare, CrossFit Level1, în 2012.

Experienta Arinei in pregatire si formare CrossFit se extinde in Egypt si Romania, ca si antrenor si participant in competitiile anuale CrossFit Open, si ca arbitru oficial si membru al echipei de suport a Regionalelor CrossFit tinute in Africa de Sud in 2014. Arina are o experienta sportiva in înot și peste 4 ani de experiență in pregatire CrossFit.

Arina este fondator si antrenor la CrossFit ARKA.